از فناوری‌های ابری در سال‌های اخیر استفاده‌های فراوانی می‌شود. راه‌اندازی مرکز تماس هم در بستر امکانات سیستم‌های ابری وجود دارد. چنین مراکزی از فناوری رایانش ابری (Cloud Computing) بهره می‌برند و روش بهینه‌ای برای ایجاد تماس‌ها در کسب‌وکارتان هستند. این نرم‌افزارها دارای مدل‌های مختلفی‌اند و به‌جای خرید کامل نرم افزار مرکز تماس می‌توانید بی‌نیاز از هرگونه سخت‌افزار و تجهیزات با پرداخت اشتراک از خدمات تماس ابری استفاده کنید. با اینترنت و وجود تلفنی نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری امکان استفاده از سیستم تماس ابری برایتان مقدور می‌شود. پیش‌تر در مقاله «راهنمای خرید نرم افزار مرکز تماس» به‌شکل مختصری درباره نرم افزار کال سنتر ابری صحبت کرده‌ بودیم. در ادامه درباره نرم ‌افزار مرکز تماس ابری بیشتر خواهیم گفت.

با نرم‌افزار کالسنتر ابری آشنا شوید

همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره شد، سیستم‌های مرکز تماس ابری از سرورهایی استفاده می‌کنند که در شرکت‌تان مستقر نیست و محدودیت‌های مکانی و نیازی به تجهیزات سخت‌افزاری برای راه‌اندازی‌اش وجود ندارد. سرورهای چنین مرکز تماسی همیشه روی اینترنت قرار دارند و برای دسترسی به آنها نیاز به اینترنتی پایدار دارید که تماس‌ها را منسجم و بی‌اختلال متصل کند. استفاده از نرم ‌افزار مرکز تماس ابری دست‌تان را برای برقراری تماس در هر مکان و زمانی باز می‌گذارد. هم می‌توانید بدون محدودیت پاسخ‌گوی تماس‌های مختلف باشید و هم امکان برقراری تماس خروجی با شماره تلفن ثابت‌تان وجود دارد.

سرویس مدیریت تماس ابری، شما را بی‌نیاز از خرید تجهیزات و وسایل مختلف می‌کند و حتی لازم نیست که بخشی از دفتر و شرکت‌تان را برای راه‌اندازی سیستم تماس اشغال کنید. با این وجود، اصلا فکر نکنید که چیزی در این سیستم کمتر از موارد دیگر است. زمانی که از سیستم تلفن ابری بهره می‌برید از تمام خدماتی که نرم‌افزار مرکز تماسی حرفه‌ای ارائه می‌کند هم استفاده خواهید کرد. برای مثال:

  • داشبورد مدیریتی؛
  • گزارشات آماری و تحلیلی؛
  • پنل اپراتور؛
  • تلفن گویا
  • صف تماس.

برای دریافت خدمات ابری به تجهیزاتی مانند تلفن ویپ، سافت‌فون یا همان تلفن ویپ نرم‌افزاری و هدست مرکز تماس نیاز خواهید داشت.

هزینه‌ راه‌اندازی نرم‌ افزار مرکز تماس ابری چگونه است؟

بی‌نیازی سیستم‌های مرکز تماس ابری از تجهیزات، زیرساخت‌ و خدمات VoIP در محل کسب‌وکارتان باعث می‌شود که هزینه‌های پرداختی بابت آن هم به‌طور قابل‌توجهی کاهش پیدا کند. دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌ برای برق اضافی، تجهیزات رنگارنگ، حامل‌های شبکه و استخدام نیروی کار نخواهد بود. با استفاده از سرویس تلفن ابری در راه‌اندازی مرکز تماس هزینه‌های کمتری پرداخت می‌کنید و صرفه‌جویی قابل‌توجهی در بودجه خواهید داشت. نصب و راه‌اندازی مجموعه تماس هم بسیار ساده و سریع صورت می‌گیرد. شیوه پرداخت هزینه‌های چنین مرکز تماسی هم به‌شکل تسویه‌حساب براساس حق اشتراک خریداری‌شده است. در زمینه انتخاب از میان گزینه‌های مختلف حق اشتراک دست‌تان باز است. بنا به نیازهایتان اقدام به خرید حق اشتراک ماهانه یا سالانه کنید.

تفاوت مرکز تماس ابری با سیستم مرکز تلفن محلی در چیست؟

با بهره‌مندی از سیستم‌های ابری می‌توانید فارغ از مکان و در هر زمانی از خدمات تماس بهره‌مند شوید. کافی است به اینترنت دسترسی داشته باشید تا بتوانید به تماس‌هایتان پاسخ بدهید و تماس‌های خروجی بگیرید. این سیستم‌ها از سوی شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پشتیبانی می‌شوند و از همین روی، نیاز به پرداخت هزینه‌ای بابت قرارداد پشتیبانی VoIP نخواهید داشت. ارتباط در این بستر از راه یک نشانی IP است و مدیریت و دسترسی به سرویس بسیار آسان می‌شود.

با داشتن نرم‌ افزار مرکز تماس ابری لازم نیست که هزینه‌ای بابت خرید سرور و سخت‌افزارهای موردنیاز بپردازید.

همه این‌ها موجب می‌شود که هزینه‌های پرداختی برای سیسم مرکز تلفنی کاهش چشم‌گیری پیدا کند. با مروری بر نیازهای کسب‌وکارتان می‌توانید سرویس موردنظرتان را انتخاب کنید؛ برای مثال با در نظرگرفتن موارد زیر، امکان رسیدن به بهترین گزینه مقدور می‌شود:

  • ماژول‌ها و سرویس‌های خاصی مانند منشی دیجیتال؛
  • تعداد داخلی‌های موردنظر؛
  • ضبط مکالمات؛
  • صف انتظار تماس؛
  • گزارش از تماس‌ها.

باید ببینید که کدام‌ یک از موارد بالا را نیاز دارید و با توجه به آن، اقدام به انتخاب سرویس ابری مطلوبتان کنید. سیستم‌های مرکز تماس محلی در خود شرکت و مکان راه‌اندازی سیستم مستقر می‌شوند اما سیستم‌‌های ابری خدماتی از راه دور به شما ارائه می‌کنند.

مزایای استفاده از نرم‌افزار مرکز تماس ابری چیست؟

  • هزینه‌های استقرار و پیاده‌سازی مرکز تلفن صفر می‌شود.
  • نیازی به تجهیزات جانبی مانند کولینگ و برق نخواهید داشت.
  • امکان نقل‌مکان بدون قطع‌شدن سیستم تلفنتان وجود دارد.
  • از سرورهای مجازی استفاده می‌کنید و برای همین امکان ارتقای آن به‌سادگی فراهم است.
  • بدون نیاز به تجهیزات اضافی، امکان دورکاری با وجود چنین مرکز تماسی برای کارکنانتان مقدور می‌شود.

معایب استفاده از نرم‌افزار مرکز تماس ابری چیست؟

  • نرم‌افزارهای مرکز تماس ابری در بستر اینترنت فعالیت می‌کنند و قطع آن باعث اختلال در شبکه تماس می‌شود.
  • محدودیت‌هایی در زمینه تعریف داخلی، صف تماس، تلفن گویا و موارد دیگر وجود دارد.
  • مالکیت سرورها و تجهیزات در استفاده از سرویس مرکز تماس ابری برای شما نخواهد بود.
  • به تمام سرورها و قابلیت‌های سیستم دسترسی نخواهید داشت.
  • امنیت سیستم نسبت به مراکز تماس درون‌مجموعه‌ای کمتر است.

با نرم ‌افزار مرکز تماس ابری، مدیریت تجربه مشتریان بهبود پیدا می‌کند

زمانی که از سیستم‌های ابری برای مرکز تماس خود استفاده می‌کنید، امکان تجزیه‌وتحلیل تماس‌ها ساده‌تر می‌شود. در نتیجه، بهتر می‌توانید از شیوه تعامل مشتریان و مخاطبانتان با کسب‌وکار خود باخبر شوید. برای جمع‌آوری داده‌های مشتریان از امکانات نوینی برخوردار خواهید بود و به‌سادگی درباره روند ارتباطاتی که میان شرکت و مشتریانتان شکل می‌گیرد به اطلاعاتی ارزشمند دست پیدا می‌کنید. همه این‌ها به شما کمک می‌کنند که در راستای ارتقای تجربه مشتریان قدم‌های مهمی بردارید و به‌شکلی قوی‌تر مدیریت تجربه آنها را به‌دست بگیرید. در دنیای پررقابت و متنوع کسب‌وکارهای امروزی، چنین چیزی از دستاوردهای مهم سیستم‌های تماس ابری به‌شمار می‌رود و نباید ارزش آن را دست‌کم بگیرید. دنیای جدید به راه‌کارهای تازه هم نیازمند است. این‌طور نیست؟

جمع‌بندی

نرم افزار مرکز تماس ابری به شما این امکان را می‌دهند که فارغ از هرگونه محدودیت مکانی و زمانی تماس‌های موردنیازتان را برقرار کنید. این فناوری‌ها فقط به ابزارهایی ساده و خطوط اینترنتی احتیاج دارند. کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی کیفیت تماس با وجود آنها مقدور است و شیوه‌هایی نوین برای برقراری ارتباطات به‌شمار می‌روند. اگر قصد دارید که کسب‌وکاری پویا داشته باشید و از انعطاف‌پذیری کافی برای مواجهه با تغییرات بهره‌مند شوید، نیاز به استفاده از تجهیزات و فناوری‌هایی با همین ویژگی‌ها هم دارید. نرم‌افزارهای سیستم ابری شما را پویاتر می‌کنند و با کاهش هزینه‌ها و تجهیزات، امکان مدیریت تماس‌ها به‌شیوه‌ای نوین را فراهم می‌سازند.

عکس حدیث تهرانی

مهرناز غلامی

ا ستاره۲ ستاره۳ ستاره۴ ستاره۵ ستاره (بدون امتیاز)

Loading...

ارسال دیدگاه