اسم مرکز تماس (Call Center) ناخودآگاه ما را یاد یک سالنِ شلوغِ پر سروصدا و افراد پشت‌میز نشینِ هدست به‌گوش می‌اندازد. محلی که ده‌ها یا صدها کارشناس برای پاسخگویی به مشکلات و سوالات مشتریان نشسته‌اند و بی‌وقفه یکی پس از دیگری به تماس‌ها پاسخ می‌دهند. اما کال‌سنتر به یک سالنِ شلوغ و صرفا تلفن جواب دادن‌ ختم نمی‌شود. این شکل ارتباط با مشتری ظاهرا ساده است، اما آن‌قدر پیچیدگی دارد که برای رسیدن به مهارت‌های سرپرستی و مدیریت آن نیازمند سالها تجربه است. علاوه بر چیزی که به ظاهر دیده می‌شود، سرویس‌هایی هستند که زیرِ پوست تمام این ارتباطات، مکالمه‌ها را به‌شکلی هوشمندانه و برنامه‌ریزی شده با استفاده از تکنولوژی VoIP و نرم افزار مرکز تماس مدیریت می‌کنند.

بله! موضوع صرفا به تلفن پاسخ‌دادن ختم نمی‌شود. در این مقاله به شما می‌گوییم که مرکز تماس چیست؟ سپس به تمام ابعاد یک کال‌سنتر، سرویس‌ها، تجهیزات، راه‌اندازی‌، خدمات، نرم‌ افزار مرکز تماس، وظایف و نقش‌های کلیدی افراد در Call Center می‌پردازیم.

مرکز تماس چیست و چرا به آن نیاز داریم؟

مرکز تماس همانطور که از نامش مشخص است واحد یا بخشی از یک کسب‌و‌کار یا یک مکان مستقل برای پاسخگویی به تماس‌های ورودی و برقراری تماس‌های خروجی جهت ارائه خدمات، پشتیبانی و فروش است. این فرایند می‌تواند کاملا انسانی یا با هوش مصنوعی ادغام شود. یک سرویس نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری وظیفه مدیریت تمام تماس‌ها را برعهده دارد.

کال‌سنترها به سه دسته کلی شامل مرکز تماس ورودی (Inbound Call center)، خروجی (Outbound Call Center)، ترکیبی  (Hybrid Centers)و از لحاظ زیرساخت به دو دسته مرکز تماس ابری – مجازی (Virtual Call Center) و محلی (On-Premise Call Center) تقسیم می‌شوند.

در کنار نام Call Center ممکن است با Contact Center نیز آشنا شوید. کانتکت‌ سنتر نسل نوین مرکز تماس است که علاوه بر تماس تلفنی توانایی مدیریت کانال‌های ارتباطی دیگر مثل شبکه‌های اجتماعی، پیامک، ایمیل، چت، تیکت و… را نیز دارد. در واقع از طریق نرم‌افزار کانتکت‌سنتر تمام کانال‌های ارتباطی یک کسب‌و‌کار در یک پنل تجمیع و مدیریت می‌شوند. تفاوت اصلی میان کانتکت‌سنتر و کال‌سنتر در کانال‌های ارتباطی است که برای تعامل با مخاطبان در اختیارتان قرار می‌دهند. کال‌سنترها فقط از تلفن برای تماس با مشتریان بهره می‌برند اما به‌مدد وجود انواع نرم‌‌افزار کانتکت‌ سنتر می‌توانید از ابزارهای متنوعی برای ارتباط با مشتریان استفاده کنید؛ ابزارهایی که این‌روزها در دسترس اکثر افراد جامعه است و به آنها عادت دارند.

همچنین پیشنهاد می‌کنیم این تعریف را از سایت متمم بخوانید:

مرکز تماس چیست؟ مرکز تماس یا Call Center یکی از بخش‌های حساس عملیاتی در بسیاری از سازمان‌ها و کسب‌و‌کارهاست. اگر بخواهیم از دریچه نگرش سیستمی به کسب و کارها نگاه کنیم، می‌توان گفت مرکز تماس، یکی از نقاط مرزی در سازمان محسوب می‌شود. به عبارت دیگر، تجربه مشتری در تعامل با همکاران مرکز تماس، نقش مهمی در شکل‌گیری تصویر کسب و کار و برند مجموعه در ذهن او دارد.

«نرم‌ افزار مرکز تماس پیوندتل» با داشبورد مدیریتی، پنل اپراتور، وال‌برد و گزارشات حرفه‌ای حاصل 10 سال تجربه در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های مدیریت تماس  VoIP و بر اساس مهم‌ترین KPIهای مرکز تماس طراحی و تولید شده است. با افتخار، تا این لحظه میزبان مدیریت هزاران تماس در ده‌ها کسب‌و‌کار موفق ایرانی بوده‌ایم.

خرید + 365 روز پشتیبانی رایگان

اما چرا سازمان‌ها و کسب‌و‌کارها به مرکز تماس نیاز دارند؟

شبکه‌های اجتماعی، پیام‌رسان‌ها، ایمیل، پیامک، ارتباطات حضوری و… در کنار مکالمه تلفنی، انواع روش‌های ارتباطی هستند که در سالهای اخیر نقش پررنگی در زندگی روزمره و حرفه‌ای ما داشته‌اند؛ اما چرا مکالمه تلفنی که از اولین روش‌های ارتباطی بوده است این‌قدر مهم است و کانال اصلی ارتباطی بسیاری از کسب‌و‌کارها با مشتریانشان محسوب می‌شود؟

مکالمه تلفنی یک ارتباط دو طرفه پینگ‌پُنگی است. هر دو طرف می‌توانند در یک لحظه مکالمه‌ای برابر و با انتقال احساس داشته باشند. غیر از ارتباط حضوری، فقط مکالمه تلفنی است که می‌تواند احساس کلمات را در همان لحظه به مخاطب القا کند. حالا فرض کنید متکلم جنس صدای زیبا، تکنیک‌های گوش‌دادن و صحبت کردن موثر، شخصیت‌شناسی از روی صدا و… را نیز بداند. بدون شک مکالمه‌ای تاثیرگذار و متقاعد کننده‌ای خواهد داشت.

به همین دلیل است که سازمان‌ها و کسب‌و‌کارها برای ارتباط با افراد، Call Center را به عنوان کانال اصلی ارتباطی برای پاسخگویی به حجم زیادی از تماس‌ها، بازاریابی تلفنی، فروش تلفنی، تحقیقات بازار، نظرسنجی و… انتخاب می‌کنند. بهتر است بدانید که استفاده از خدمات مرکز تماس همیشه نیازمند راه‌اندازی در محل نیست و طبق شرایط و تصمیمات مدیران می‌تواند برون‌سپاری شود.

خدمات مرکز تماس VoIP

خدمات مرکز تماس + انواع

وقتی صحبت از خدمات مرکز تماس می‌شود، منظور شرکت‌هایی‌ است که تخصصشان انجام فعالیت‌های درون‌سازمانی شرکت‌های دیگر است و مرکز تماس‌شان صرفا برای پاسخگویی به مشتریان خودشان نیست. به این شرکت‌ها BPO یا Business Process Outsourcing گفته می‌شود. با خوانده مقاله «شرکت‌های مرکز تماس ایرانی» می‌توانید با اینگونه شرکت‌های ایرانی آشنا شوید.

خدمات مرکز تماس در BPOها شامل بازاریابی تلفنی، تحقیقات بازار، پاسخگویی به تماس‌های ورودیِ فروش، خدمات و پشتیبانی، نظرسنجی تلفنی و… است. کسب‌و‌کارها یا سازمان‌ها اگر به هر دلیل شرایط راه‌ اندازی مرکز تماس را نداشته باشند می‌توانند از برون‌سپاری و خدمات کال‌سنتر استفاده کنند.

برون‌ سپاری مرکز تماس برای زمانی است که کسب‌و‌کار یا سازمانی شرایط راه‌اندازی یک کال‌سنتر را در محل خود نداشته باشد. اما اگر شرایط استقرار وجود داشته باشد چطور؟ طبق تجربیات به‌دست آمده، راه‌اندازی کال‌سنتر در محل شرکت یا سازمان تاثیر بسیار بیشتری در افزایش رضایتمندی مشتریان و افزایش فروش دارد؛ زیرا هر مجموعه‌ای بهتر از دیگران جزئیات کار را می‌داند و تخصصی‌تر و با مدیریت بهتری می‌‌تواند فرایند ارتباط با مشتریانش را اداره کند.

BPO چیست؟

منظور شرکت‌هایی‌ است که تخصصشان انجام فعالیت‌های درون‌سازمانی شرکت‌های دیگر است و مرکز تماس‌شان صرفا برای پاسخگویی به مشتریان خودشان نیست. به این شرکت‌ها BPO یا Business Process Outsourcing گفته می‌شود.

بایدها و نباید‌های راه‌اندازی مرکز تماس

همانطور که گفته شد؛ استقرار Call Center در محل شرکت یا سازمان مزایای بیشتری نسبت به برون‌سپاری دارد و در صورت داشتن شرایط راه‌اندازی کال‌سنتر محلی، بهتر است در اولویت باشد؛ اما این موضوع به‌سادگی برون‌سپاری نیست و نیاز به صرف هزینه، وقت و انرژی بیشتری دارد. به قول معروف: «هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد»

کال‌سنتر در ایران هنوز نتوانسته است آن متر و معیار جهانی را داشته باشد و اگر بخواهیم با استاندارهای جهانی این مقاله را پیش ببریم، خلاف جهت هدف‌مان، یعنی «آموزش کاربردی» رفته‌ایم. به همین دلیل سعی می‌کنیم به تمام مسائل مربوط به راه‌اندازی مرکز تماس تجربی و کاربردی اشاره کنیم. افرادی که تصمیم به راه‌اندازی کال‌سنتر می‌گیرند دو دسته‌اند: «آنهایی که کال‌سنتر را برای کسب‌و‌کار خودشان می‌خواهند و آنهایی که تصمیم به ارائه خدمات برون‌سپاری دارند»

اگر در دسته اول باشید کارتان آسان‌تر از زمانی است که تصمیم به خدمات BPO دارید؛ زیرا در این شرایط باید بتوانید پاسخگوی صدها مشتری باشید.

راه‌اندازی مرکز تماس به چند بخش تقسیم می‌شود:

1) آماده‌سازی محل استقرار

آیا محل مناسبی برای استقرار میز، صندلی، کامپیوتر، سرور و استقرار کارکنان در یک محیط با دما و شرایط مناسب دارید؟ انتخاب یک سالن مناسب، چیدمان استاندارد میزها برای جلوگیری از تاثیر همهمه در مکالمات و آسایش کارکنان اولین مرحله در راه‌اندازی Call Center است. اگر بخواهید در شرکت خودتان مرکز تماس راه‌اندازی کنید، می‌توانید یک یا چند اتاق را به این کار اختصاص دهید.

2) ارزیابی و راه‌اندازی شبکه داخلی

ارتباط بین کامپیوترها، تلفن‌ها و سیستم مدیریت تماس VoIP از طریق شبکه برقرار می‌شود؛ بنابراین اهمیت به راه‌اندازی شبکه داخلی اصولی بسیار مهم است؛ زیرا شبکه داخلی یک شرکت یا سازمان زیرساخت ارتباطی است و اگر این زیرساخت پایدار و باکیفیت نباشد تاثیر زیادی در کیفیت مکالمات دارد و باید آماده اختلالات احتمالی باشید. یکی از کارهای مهم پس از راه‌‌اندازی شبکه داخلی مرکز تماس، بهینه‌سازی ترافیک شبکه و جداکردن صدا از سایر سرویس‌ها است.

3) انتخاب سرویس‌ مدیریت Call Center

مغذ متفکر کال‌سنتر نرم‌افزاز مدیریت تماس است. این نرم‌‌ افزار کال‌سنتر است که وظیفه برقراری مکالمات، گزارش‌های تحلیلی و آماری، سرویس‌های نظرسنجی، تلفن‌ گویا و… را برعهده دارد؛ بنابراین در انتخاب آن و ماژول‌های نرم‌افزاری باید بسیار دقت کنید تا بتوانید بهترین سرویس‌دهی را برای مشتریانتان داشته باشید. ماژول‌های نرم افزار ویپ امکاناتی هستند که به‌شکل عمومی یا شخصی‌سازی شده، جهت افزایش امکانات نرم‌افزار مدیریت تماس استفاده می‌شوند. مکالمه تلفنی در اکثر کسب‌و‌کارها، مخصوصا در مراکز تماس قلب تپنده‌‌ای است که یک لحظه ایستادن آن ممکن است باعث خسارت شود. پس بهتر است حواستان به قلب تپنده و مغذ متفکر کال‌سنترتان باشد و بهترین ویژگی‌ و نرم افزار مدیریت تماس را بر اساس نیازهایتان انتخاب کنید

4) استخدام و برنامه‌ریزی برای کارکنان مرکز تماس

حالا زمان آن رسیده‌ است که کارکنان مرکز تماس خود را استخدام یا نقش افراد حاضر را مشخص کنید. به‌طور کلی در Call Center سه نقش اصلی شامل کارشناس یا اپراتور مرکز تماس، سرپرست مرکز تماس و مدیر مرکز تماس برای انجام امورات وجود دارد. اگر مرکز تماس کوچکی دارید، سرپرست و مدیر مرکز تماس می‌‌تواند یک نفر باشد.

5) مدیریت مرکز تماس طبق شاخص‌‌های کلیدی عملکرد (KPI)

مرکز تماس بدون مدیر راه به جای خوبی نمی‌برد! شاید تمام سیستم به درستی کار کند؛ اما خروجی‌ها مشخص نیست، میزان رضایت مشتریان مشخص نیست و هیچ تحلیل و بررسی طبق هیچ شاخص کلیدی عملکرد (KPI) وجود نخواهد داشت. مدیر کال‌سنتر برای اینکه بتواند بهترین تحلیل و بررسی را از عملکرد کارکنان و میزان رضایتمندی مشتریان داشته باشد، علاوه بر مهارت‌های مدیریتی نیاز به یک ابزار مهم دارد که آن «ویژگی‌های گزارش، آنالیز و بررسی نرم‌ افزار مرکز تماس» است.

بیشتر بخوانید: آشنایی با ۰ تا ۱۰۰ استقرار و راه اندازی مرکز تماس

نرم‌ افزار مرکز تماس، مرکز مدیریت و تحلیل تماس‌ها

سرویس‌های مدیریت تماس به‌شکل نرم‌افزاری و سخت‌افزاری عرضه می‌شوند. نوع سخت‌افزاری معمولا دارای محدودیت‌های ارتباطی و محدودیت در امکانات است اما نوع نرم‌افزاری، مخصوصا اگر کدباز باشد هیچ‌گونه محدودیتی در ارائه سرویس ندارد. سرویس‌های کدباز امکان ویرایش و دسترسی به هسته نرم‌افزار را می‌دهند.

بهترین گزینه، نرم‌ افزار مدیریت تماس کدباز است زیرا دست شما را برای ارتباط با تمام سرویس‌های درون شبکه و شخصی‌سازی باز می‌گذارد و هیچ محدودیتی برای استفاده از آن نخواهید داشت. یک نرم‌ افزار کالسنتر خوب دارای چند ویژگی مهم است که باید پیش از خرید به آنها توجه کنید؛ اما مهم‌ترین ویژگی نرم‌ افزار مرکز تماس چیست؟

گزارشات تحلیلیِ KPI محور یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های نرم‌ افزار کال‌ سنتر است که باید به آن توجه کنید. برای تحلیل و بررسی شاخص‌های کلیدی عمکرد اگر یک داشبورد مدیریتی در نرم‌ افزار مرکز تماس نداشته باشید مجبور به استفاده از اکسل خواهید بود. شاخص‌هایی مثل FCR، AWT، AHT، SL، CSAT و… از جمله KPIهای مهم مرکز تماس هستند.

از دیگر ویژگی‌های یک نرم‌ افزار Call Center پنل اختصاصی اپراتور برای اطلاع از وضعیت تماس‌ها، دسترسی به دفترچه تلفن هوشمند، ثبت ورود، خروج و استراحت است. ثبت اطلاعات به تکمیل گزارشات آماری و تحلیلی نرم‌ افزار مدیریت تماس کمک می‌کند. همچنین مسیریابی تماس، مدیریت سایر کانال‌های ارتباطی، ارتباط با CRM، وال‌برد برای مشاهده آنلاین وضعیت تماس‌ها روی مانیتور، شنیدن محسوس و نامحسوس مکالمه اپراتور و… از دیگری ویژگی‌های نرم‌ افزار مدیریت تماس VoIP است. پس از نصب‌و‌راه‌اندازی نرم‌ افزار کال‌سنتر و استقرار تمام سرویس‌ها و تجهیزات نوبت مشخص کردن وظایف مدیر، سرپرست، کارشناس کیفیت و اپراتور مرکز تماس می‌رسد.

«نرم‌ افزار مرکز تماس پیوندتل» با داشبورد مدیریتی، پنل اپراتور، وال‌برد و گزارشات حرفه‌ای حاصل 10 سال تجربه در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های مدیریت تماس  VoIP و بر اساس مهم‌ترین KPIهای مرکز تماس طراحی و تولید شده است. با افتخار، تا این لحظه میزبان مدیریت هزاران تماس در ده‌ها کسب‌و‌کار موفق ایرانی بوده‌ایم.

خرید + 365 روز پشتیبانی رایگان

وظایف اعضای مرکز تماس چیست؟ (مدیر، سرپرست و اپراتور/کارشناس)

در ابتدای همین مقاله به سوال «مرکز تماس چیست» پاسخ دادیم و گفتیم کال‌ سنتر نقطه مرزی و مهم‌ترین کانال ارتباطی اکثر کسب‌و‌کارها و سازمان‌ها محسوب می‌شود. بنابراین برای اینکه چنین کانال ارتباطی به بهترین شکل به حیات خود ادامه دهد نیازمند یک تیم منجسم با نقش‌های کلیدی است. مدیر مرکز تماس، سرپرست مرکز تماس و کارشناس/اپراتور کال‌ سنتر سه نقش کلیدی کال‌ سنتر هستند. اما هر کدام چه وظایفی دارند؟ در ادامه نگاهی اجمالی به «وظایف کارکنان مرکز تماس» خواهیم داشت.

شرح مهارت‌ها و وظایف کارکنان کال‌سنتر

تیم مدیریت کال‌سنتر وظیفه بررسی وضعیت کیفیت و رسیدن به اهداف تعیین شده نسبت به تمام کانال‌های ارتباطی مثل تماس تلفنی، چت، پیام‌رسان‌ها، تیکت و ایمیل را براساس شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) برعهده دارند.

1) وظایف مدیر مرکز تماس

مدیر کال‌ سنتر پیش از هر چیز باید مهارت‌ حل مسئله، مهارت‌های ارتباطی، مهارت‌ چند وظیفه‌ای بودن، توانایی رهبری یک تیم و آشنایی با تکنولوژی VoIP را داشته باشد. وظایف مدیر مرکز تماس شامل مدیریت اعضای تیم در راستای توسعه اهداف Call Center، برگزاری جلسه با اعضای تیم، ایجاد انگیزه و آموزش کارکنان، استخدام و استقرار افراد، آنالیز و تحلیل مرکز تماس بر اساس شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) و ارائه گزارش به مدیران ارشد، سنجش اثربخشی فرایندها، میزان رضایت مشتریان و کمک به بهبود وضعیت حاضر به وضعیت بهتر و تعیین اهداف دوره‌ای است. همچنین، وظایف روزانه مدیر چنین مرکزی ارتباط لحظه‌ای با کارشناسان، حل مشکلات احتمالی مشتریان، جمع‌آوری آمار و تحلیل روزانه Call Center است.

مدیران مراکز تماس باید برای عملیات روزانه مجموعه تحت مدیریت خودشان اهدافی مشخص تعیین کنند. یکی از شاخص‌ترین بخش‌های کارشان هم معطوف به تجزیه‌وتحلیل عملکرد مرکز تماس براساس شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) می‌شود. منظور از تجزیه‌وتحلیل چیست؟ مدیران کال سنتر باید گزارشات آماری و تحلیلی کسب‌وکار را زیر نظر بگیرند و عملکرد تیمشان را در راستای سنجه‌هایی ارزیابی کنند که برای خدمات مشتریان در نظر گرفته می‌شود.

2) وظایف سرپرست مرکز تماس

سرپرست یا سوپروایزر مرکز تماس دستِ راست مدیر مرکز تماس است. در برخی از مراکز کوچک، نقش سرپرست و مدیر را معمولا یک نفر ایفا می‌کند. سرپرست کال‌ سنتر وظیفه استخدام کارمندان جدید، پاسخگویی و راهنمایی کارکنان کال‌ سنتر، تهیه گزارش از نقاط قوت و ضعف کال‌ سنتر و ارائه به مدیریت، جمع‌آوری گزارشات تحلیلی روزانه، هفتگی و ماهانه، نظارت و مانیتورینگ برخط تماس‌ها و وضعیت حاضر را دارد.

سرپرست باید مهارت‌های کار با MS Office، دانش کافی در حوزه تکنولوژی ویپ، آشنایی با نحوه ارزیابی عملکرد بر اساس شاخص‌های کلیدی، توانایی مذاکره و روابط عمومی قوی و مهارت هدایت تیم را داشته باشد.

3) وظایف کارشناس/اپراتور مرکز تماس

کارشناس یا اپراتور Call Center که اصطلاحا به آنها Agent گفته می‌شود باید مهارت‌های نرم را به خوبی بیاموزند. صبر و حوصله زیاد، مهارت شنیدن، شناسایی و درک نیاز  مشتریان، تعامل با انواع تیپ‌های شخصیتی، مدیریت و کنترل احساسات، هوش هیجانی بالا، روابط عمومی و فن بیان قوی، مهارت مذاکره تلفنی از جمله مهارت‌های کارشناس Call Center است. یکی از مهم‌ترین مهارت‌های Agent توانایی «نه شنیدن» است.

وظایف اپراتور مرکز تماس شامل برقراری تماس یا پاسخگویی به‌موق به تماس‌ها و رفع نیاز مشتریان، ارائه راه‌حل مناسب برای نیاز مشتری، بیان اطلاعات کامل در رابطه به محصول یا خدمات و تلاش برای فروش بیشتر یا افزایش رضایتمندی مشتریان، ثبت اطلاعات مشتریان و یادداشت خلاصه‌ای از مکالمه در CRM یا پنل نرم‌ افزار کالسنتر، پیگیری درخواست مشتریان در زمان مناسب و… است.

4) وظایف کارشناس کیفیت کالسنتر (QA + QC)

تیم کیفیت در کال‌سنتر به دو بخش شامل QA (Quality Assurance) و QC (Quality Control) تقسیم می‌شود. QA وظیفه تضمین کیفیت و QC وظیفه کنترل کیفیت خدمات را برعهده دارد. معمولا این دو بخش در یک واحد ادغام می‌شوند.

ساخت مستندات آموزشی، مشخص کردن فرایندهای کاری و ایجاد اصلاحات لازم برای رسیدن به استاندارهای لازم خدمات مشتری، آموزش‌های ورودی و حین خدمت برای آگاهی از چگونگی خدمات مشتری در سازمان و دانش فنی نسبت به محصول یا خدمات، گوش دادن به مکالمات و تصمیم‌گیری بر اساس نمونه‌کاوی، بررسی میزان رضایتمندی مشتریان و تحلیل شاخص‌های کلیدی و… از جمله وظایف کارشناس کیفیت کال‌سنتر محسوب می‌شود. همچنین، کارشناس کیفیت در Call Center و Contact Center وظیفه تعیین هدف، انتخاب نرم‌افزار مناسب، تعیین معیارهای کیفیت، اسکریپت، بازخورد منظم و پاداش را نیز می‌تواند داشته باشد.

بیشتر بخوانید: وظایف کارکنان مرکز تماس | مدیر، سرپرست، تیم کیفیت و اپراتور

مرکز تماس، واحد برقراری و پاسخگویی به تماس‌های تلفنی

کال‌ سنتر، مرکز مدیریت انبوه تماس‌ها

در این مقاله آموزشی سعی کردیم تا درباره تمام مسائل مربوط به کال‌ سنتر صحبت کنیم. برای آنکه اطلاعات کامل‌تری درباره مرکز تماس و هر بخش آن داشته باشید بهتر است در هر کجای مقاله که لینکی دیدید وارد آن صفحه بشوید و جزئیات بیشتری را درباره آن موضوع مطالعه کنید. در ابتدای این آموزش به سوال «مرکز تماس چیست» پاسخی مختصر و مفید داده شد. حالا می‌دانید که تفاوت Call Center با Contact Center چیست، برای راه‌اندازی مرکز تماس به چه چیزهایی نیاز دارید، بهترین نرم‌ افزار مدیریت کال‌سنتر کدام است، خدمات Call Center چیست و مدیریت، سرپرست، اپراتور و کارشناس کیفیت چه وظایفی دارند و به چه مهارت‌هایی نیاز دارند.

کال سنتر چیزی فراتر از برقراری یک تماس است و مدیریت و راه‌اندازی آن نیاز به مهارت و سالها تجربه دارد. راه‌اندازی یک مرکز تماس حرفه‌ای و استاندارد نیاز به چندین تیم در حوزه‌های مختلف دارد و معمولا هیچ شرکتی نمی‌تواند وظیفه پیاده‌سازی 0 تا 100 یک مرکز تماس را برعهده بگیرد.

پیوندتل توانسته است تا امروز ده‌تا Call Center را به نرم‌افزار مدیریت تماس مبتنی بر VoIP مجهز کند. فرقی نمی‌کند که تصمیم به ارائه خدمات برون‌سپاری کال‌سنتر دارید یا می‌خواهید در شرکت خود برای ارتباط بهتر با مشتری این سرویس را پیده‌سازی کنید، با استفاده از نرم‌ افزار مرکز تماس پیوندتل می‌توانید هزاران تماس در روز برقرار کنید و از طریق داشبورد مدیریتی KPI محور بهترین نتایج را عملکرد کال‌ سنتر بگیرید.

برای اطلاع از قیمت نرم‌افزار، دریافت مشاوره و 365 روز پشتیبانی رایگان فرم زیر را پر کنید یا با شماره 02191005004 تماس بگیرید.

عکس حدیث تهرانی

مهرناز غلامی

ا ستاره۲ ستاره۳ ستاره۴ ستاره۵ ستاره (بدون امتیاز)

Loading...

ارسال دیدگاه